OM PIKTURA

Piktura erbjuder unik konst till ett bra pris med hög kvalité samt med mycket god kundservice, där vi strävar efter att bli det självklara valet när det gäller att köpa modern konst på nätet.

 

Tavlorna är gjorda av Giclée-tryck som är så snarlika orginalen att det på väggen nästan är omöjliga att skiljas åt. Konstnären Jens Konradsson från Kalmar har målat i över 20 år och hans tavlor är nu både kända och eftertraktade. Det är idag inte helt lätt att köpa ett original från Jens då väntetiden är lång. Av den anledning togs dessa Giclée-tryck fram!

 

Jens färgsättning och kontraster är inspirerade av naturen och det är där som han hämtar kraft och idéer till nya motiv. Under intensiva perioder arbetar han i princip dygnet runt i sin ateljé. Det brinnande intresset och viljan att skapa modern konst har följt Jens sedan tonåren då han började måla på allvar.


" ATT VARA DELAKTIG I HELA PROCESSEN, FRÅN INSPIRATION TILL SJÄLVA SKAPANDET - DET ÄR LYCKA" SÄGER JENS KONRADSSON 

I ateljén

Olja och akryl är essensen och Jens spenderar flera timmar om dygnet i sin ateljé i Kalmar där måleri och skapande är i fokus. Samtliga motiv kommer från känslor, naturen och upplevelser, där det är tillfället som avgör hur tavlan kommer att se ut när Jens är färdig.

Collage av Jens från ateljén

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår